O nama

Štamparija Publish je preduzeće registrovano za grafičko-izdavačku delatnost i već 19 godina se uspešno bavi digitalnom i ofset štampom, a takođe poseduje i kompletnu knjigoveznicu. Nalazimo se u strogom centru Beograda, na Dorćolu i klijentima smo na raspolaganju u bilo koje doba dana.

Možemo Vam pružiti ekonomičnu i efikasnu štampu, visokog kvaliteta uz kratke rokove izrade.

Digitalna štampa je vrsta štampe pogodna za kratke rokove i manje tiraže koji su danas sve učestaliji u potražnji klijenata.

Ofset štampa je pogodna za veće tiraže i veći broj primeraka štampanog materijala. Što više primeraka, cena po primerku je niža. Ofset štampa garantuje visok kvalitet boje i jasnu definiciju pri izradi materijala za štampu.

Misija Štamparije Publish je doprinos promociji edukacije, kulture i marketinga, kroz ekonomičnu, kvalitetnu i savremenu štampu.

Štamparija Publish ima za cilj da zadovolji Vaše potrebe za kvalitetnom štampom, kako u boji, tako i crno-belom štampom u različitim formatima.

U našoj ponudi, na raspolaganju su izrade različitih vrsta štampanog i reklamnog materijala.

Mi znamo da je svaki posao jedinstven i da je za Vas, Vaš posao najvažniji i zato dajemo svoj maksimum nezavisno od količine posla, kao ni od toga da li ste novi klijent ili stalna mušterija.

Naš cilj je da obezbedimo dobru reputaciju, kako bi nas naši klijenti preporučili drugima!