Dodatne informacije

Papir

Korice 250-300g, kunstdruk, Tabačni deo ofsetna hartija (bela), balki i šamoa (žuta hartija)

Dimenzije

B6, A5, B5, A4

Doradni procesi

bigovanje, kaširanje, lepljenje, plastifikacija, sečenje na format, tvrdi povez

Cena

Kategorija:

Ukoliko ste početnik u izdavačkoj industriji ili ste autor koji želi samostalno da objavljuje svoje knjige ili pak veteran sveta knjiga koji želi promenu, naš iskusan tim je tu da Vam pruži kvalitetnu uslugu i finalni proizvod, po povoljnoj ceni, odštampano i dostavljeno na vreme.

U grafičkoj industriji smo preko 20 godina, uvek koristeći najsavremeniju opremu za štampu i doradu, koja se neprestano nadograđuje što nam je omogućilo kvalitet u štampanju i povezivanju (broš i tvrdi povez).

Godine iskustva su nam omogućile da Vam ponudimo savršeno odštampanu knjigu na koju će te biti ponosi.

Brz proces štampanja knjiga (digitalna štampa) je najidealnija opcija za štampu tiraža od 1 do 300 primeraka, gde ste u mogućnosti da odaberete format knjige, vrstu papira, povez, plastifikaciju i ostale knjigovačke usluge. Štampamo crno bele i knjige u boji, sa puno fotografija ili slika.

Knjige koje izrađujemo štampane su po izuzetno visokom standardu i poznati smo po kvalitetu finalnog proizvoda. Naši zaposleni su vrlo stručni u svojim oblastima (sa dugogodišnjim iskustvom u grafičko izdavačkoj industriji) i trude se da pronađu  rešenja kako bi zadovoljili potrebe naših klijenata.

Takođe, shvatamo važnost rokova i preciznog rasporeda i možemo brzo reagovati na Vašu potražnju, kako bismo Vam dostavili odštampane knjige kada želite i tamo gde ih želite.