Digitalna štampa

Koristeći najnoviju tehnologiju digitalnog štampanja, kako crno belo, tako i u punom koloru, naš cilj je da pružimo posebno rešenje za Vaše potrebe za štampom, isporučeno na vreme i izuzetnog kvaliteta. Naše dugogodišnje iskustvo u digitalnoj štampi pružilo nam je brojne zadovoljne klijente, od malih i srednjih preduzeća, do nacionalnih maloprodaja, kojima je imperativ bio kvalitet usluge štampe i poštovanje rokova.

Digitalna štampa je termin koji se koristi da opiše tehnologiju štampanja koja povezuje procese štampanja direktno sa računarom ili mobilnim uređajem.

Digitalna štampa podrazumeva efikasan postupak jer se može obaviti na zahtev u istom danu.

Trendovi digitalne štampe pokazuju da se udeo na ukupnom tržištu štampanja udvostručio u poslednjih deset godina. Potražnja štampanih otisaka u boji se i dalje brzo širi, uprkos rastu digitalnih komunikacija.

Omogućava priliku da naručite male ili velike tiraže. Koristi se manje papira, manje je škarta u izradi, manje boje i hemikalija, što je čini ekološki prihvatljivom, nema potrebe za razvijanjem ploča (kao u ofset štampi), tako da osim što je efikasna, veoma je ekonomična.

Digitalna štampa nudi mogućnost brze izrade uzorka, tako da ono što vidite, to i dobijete.

Bez obzira da li tražite godišnji izveštaj, sjajnu brošuru ili kampanju sa jednokratnim promotivnim proizvodima koji se štampaju, u mogućnosti smo da Vam pružimo savršeno rešenje za štampu, isti dan u par narednih sati ili u roku od 24-48 sati, po veoma povoljnim cenama, u centru Beograda.

Pomoću promenjivih podataka, svaka pojedinačna stavka se može personalizovati. U mogućnosti smo da personalizujemo svaki Vaš štampani materijal, tako da sadrži jedinstveni sadržaj poput imena klijenta, adrese, kontakta i relevantnih slika. Ovaj stepen personalizacije može znatno poboljšati stopu odgovora i način reakcije kupca ili klijenata na marketinški materijal.

Rezultati nedavnih  marketinških  istraživanja su ukazala na činjenicu da ciljani (personalizovani) štampani  marketinški proizvodi mogu postići veće stope odgovora i povećati prodaju do 30 %.

Mi u štampariji Publish verujemo da konkuretna prednost počinje fleksibilnošću. Da bismo osigurali proizvodnju isplativih, svestranih i visoko kvalitetnih proizvoda, odabrali smo Xerox Versant mašinu za digitalnu štampu, kao partnera za štampanje. Ovo partnerstvo nam je omogućilo da Vam ponudimo najnoviju tehnologiju u digitalnoj štampi. Proizvodni pogon Xerox Versant mašine opremljen je prilagođenim paketom tehnologije koji pruža širok spektar aplikacija visokih vrednosti, kao što su aplikacije za štampu na različitim podlogama, specijalne boje i specijalni efekti u samom procesu štampe.

Naša prednost se ogleda u korišćenju softverskih paketa kao što su Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, KuarkKSPress, zajedno sa ostalim industrijskim softverima.