Dodatne informacije

Papir

250-350g, 80-100g, binadkot, kunstdruk, ofsetni papir, printokard

Dimenzije

od 100x100mm do A3 (297x420mm)

Doradni procesi

ćoškiranje, plastificiranje (mat ili sjajno), spirala

Cena

Kategorija:

Blokovi su odličan način da osigurate da se Vaša usluga, brend ili poslovanje vidi kad god neko treba da vodi beleške, u kancelariji ili van nje, na sastancima ili nekom događaju, Vaš blok će privući pažnju svaki put kad se koristi.

Da biste bili sigurni da će se beležnica sa logotipom redovno koristiti, trebalo bi da bude korisna i da izgleda reprezentativno. U vezi sa tim, kvalitetno odštampan dizajn, jednako je važan kao i izbor papira.

Idealan saveznik na sastancima, radionicama, sesijama brainstorming-a i dnevnoj kancelarijskoj rutini.

Personalizovane beležnice  su poželjan poklon, ne samo za poslovne partnere i klijente, već i za Vaše zaposlene. Biće im drago da dobiju stilsku svesku koju mogu aktivno da koriste. Zato, prilikom naručivanja blokova, obavezno nabavite po jedan za svakog člana Vašeg tima i sve vaše drage klijente.

Blokovi su idealan saveznik na sastancima, radionicama, sesijama brainstorming-a i dnevnoj kancelarijskoj rutini. Ostavite profesionalan utisak jedinstvenim blokovima, koji prenose Vašu poruku. Blokovi su najefikasniji kada je štampana korica vidljiva. Ovo osigurava da dizajn na naslovnici privuče maksimalnu pažnju.