Dodatne informacije

Papir

150-200g, kunstdruk

Dimenzije

od A5 (148x210mm) do A3 (297x420mm)

Doradni procesi

bigovanje, kovertiranje, plastifikacija

Cena

Kategorija:

Brošura je reklamni materijal koji je idealan za prezentaciju Vašeg brenda, usluge ili poslovanja. Kada želite da naglasite status i renome Vaše firme, brošura je najidealniji način da to i uradite.

Brošure koje štampamo mogu biti izrađene na različitim vrstama papira, ali uvek proizvedene na savremenim mašinama za digitalnu štampu, korišćenjem inovativnih tehnika štampe i doradnih procesa.

Dobra brošura je promena načina reklamiranja u svetu prepunih internet ponuda i neprestanih ažuriranja društvenih medija. Imperativ je ponuditi klijentu kvalitetnu brošuru, koristeći široku lepezu vrsta papira, vezivih opcija, kao i doradnih procesa.

Nudimo Vam mogućnost izbora, u zavisnosti od vrste namene brošura.

Da li želite tradicionalne brošure, sa lepljenim povezom, idealne za prezentaciju Vašeg brenda, usluge ili poslovanja? Ili pak brošure koje su spiralno povezane, koje se otvaraju ravno ili presavijaju oko svoje ose što ih čini idealnim kao priručnike za obuku ili edukaciju? Ili jednostavno imate puno toga da kažete o svom brendu, usluzi ili poslovanju i želite to da uradite na suptilan način i  odlučivši se za presavijene brošure.