Dodatne informacije

Dimenzije

A5 (148x210mm), A4 (210x297mm), A3 (297x420mm), 148mm x 420mm, 99mm x 210mm, 90mm x 210mm

Doradni procesi

lepljenje, plastifikacija, savijanje, sečenje na meru, spirala

Cena

Kategorija:

Nudimo Vam širok spektar vrsta papira na kom se mogu štampati kalendari, kao i izradu različitih dimenzija i vrsta (zidni – veliki, mali, jednodelni i trodelni, stoni, stone mape sa planerom, džepni, do onih koji Vam mogu stati u novčanik), i sve to štampano ofset ili digitalno, u zavisnosti od tiraža.

Kalendari su odličan način brendiranja Vaše firme, kojim ćete obezbediti svakodnevnu maksimalnu izloženost Vašeg poslovanja, usluga ili proizvoda pred klijentima. Kalendari su specifični po svojoj mogućnosti da promovišu Vaš posao tokom cele godine.

Zašto ne biste dizajnirali kalendar sa Vašim brendom ili ličnom porukom?

Iako je tehnika uznapredovala i omogućila praćenje datuma sastanaka, dogadjaja ili rokova u elektronskoj formi, kroz različite aplikacije na telefonima, tabletima ili računarima, štampani kalendari su i dalje najpraktičnija sredstva memorisanja, podsećanja i praćenja konkretnog datuma i vremena. Svako ga ima. Svakome je potreban jedan. Kalendari su neophodni u Vašem svakodnevnom životu. I u kancelariji i u privatnom životu – naš svet definišemo pre svega rokovima, podacima i beleškama.

Dakle, kalendar je nezaobilazan detalj u našem svakodnevnom planiranju i organizaciji našeg života, radnog i slobodnog vremena. Stoga ne čudi da su kalendari posebno popularni kod primalaca, kao i kod oglašivača i da su godinama među najpopularnijim promotivnim proizvodima.

Svakodnevna upotreba kalendara, u reklamne svrhe, omogućava najbolji vid oglašavanja, poput vizit karte Vaše kompanije, usluge ili proizvoda koju pregledavate svaki dan. Maksimalna izloženost uz minimalan trošak.