Dodatne informacije

Papir

od 200-300g

Dimenzije

A5 (148X210mm) do A3 (297x420mm)

Doradni procesi

bigovanje, klamovanje, obrezivanje na format, plastifikacija

Cena

Kategorija:

Uz Vaš dizajn i ideje i našu štampu i doradne procese, odlučite se za vrstu jelovnika/menija. Oni mogu biti jednostrano ili dvostrano štampani, na preklop, sa više strana, plastificirani ili bez plastifikacije, povezani lepljenjem ili spiralom, broš povezom ili sa tvrdim koricama.

Jelovnici kao što i sama reč govori služe da informišu goste o vrsti i ceni jela i pića. Napraviti dobar jelovnik nije nimalo lak zadatak, to je svojevrstan izazov. Jelovnik nije samo izlistavanje artikala i njegovih cena. Za većinu Vaših gostiju, loš izgled jelovnika jednak je lošem vođenju ugostiteljskog objekta, iako Vi pri tom servirate najukusniju hranu na svetu.

Uz kvalitetnu štampu i žive boje jelovnika, privucite pažnju gostiju i podstaknite njihov apetit.

Jelovnik je nešto poput lične karte objekta, jer sa sobom nosi pečat brenda i usluge po kojoj želite da Vas prepoznaju i izdvajaju od ostalih. Sve ono na šta ste ponosni i želite da podelite sa svojim gostima prikažite u jelovniku živopisnim slikama i jasnim tekstom, koji će uz originalan dizajn i visokokvalitetnu štampu unaprediti Vaše poslovanje, bez obzira na to da li vodite hotel, restoran sa pet zvezdica, restoran brze hrane ili lokalni kafić.

Na isti način možemo za Vas izraditi menije za hranu za donošenje na adresu, menije- podmetače, pićovnike, vinske karte.

Nauka kaže da prvo jedemo očima. Mi ćemo za Vas odštampati jelovnike na kojima će hrana izgledati neodoljivo.