Dodatne informacije

Papir

sve gramaže do 350 g kunstdruka

Dimenzije

Po zahtevu klijenta

Doradni procesi

kovertiranje, plastifikacija, savijanje, sečenje na format

Cena

Kategorija:

Bilo da se odlučite za personalizovane pozivnice koje ćete sami kreirati ili iskoristiti naše mnogobrojne dezene kao pozadinu, imate i mogućnost izbora različitih vrsta papira i doradnih procesa (mogu biti plastificirane mat ili sjajno, ćoškirane ili sa oštrim ivicama, sa probušenim rupama za ukrasne trakice).

Pozivnice su neizostavan detalj bilo da organizujete poslovne konferencije, seminare, proslave rođendana, venčanja ili zabave.

Čestitke će posebne trenutke učiniti još lepšim!

Pozivnice treba da najave ili da pozovu Vaše klijente, saradnike ili bitne pojedince na skup koji organizujete i zato imaju bitnu ulogu u promociji samog događaja, kao nečeg što je Vama jako bitno.

Čestitke su savršen način da izrazite  zahvalnost, lepe želje ili naklonost porodici, prijateljima ili saradnicima u posebnim prilikama. Pošaljete ličnu poruku sa stilom povodom rođendana, venčanja, godišnjica, završetka školovanja, krštenja, preseljenja, zaposlenja, unapređenja,  praznika.

Čestitke će posebne trenutke učiniti još lepšim. Ono što svima ostane kao trajna uspomena na neki događaj su čestitke i zato je bitno da se odlučite za originalni dizajn i kvalitetnu izradu.