Dodatne informacije

Papir

150–200g kunstdruk

Dimenzije

Po zahtevu klijenta

Doradni procesi

lepljenje na binderu, perforacija, plastifikacija, ricovanje, sečenje na format

Cena

Kategorija:

Nudimo Vam niz opcija štampanja ulaznica, bilo da organizujete koncerte, predstave, promocije, proslave, posete turističkim atrakcijama i muzejima, sportska dešavanja, specijalne događaje u svojim kompanijama ili prezentacije svojih usluga ili proizvoda.

Štamparija Publish uvek polazi od činjenice da je klijentima važan svaki aspekt događaja koji organizuju, jer je svaki detalj bitan za stvaranje sveobuhvatnog osećaja jedinstvenosti sa posebnim akcentom na originalnost.

Prednost štampanja ulaznica u našoj štampariji je što Vam nudimo bezbednu i kontrolisanu izradu kako bi se sprečile eventualne zloupotrebe, falsifikovanja ili neovlašćena dupliranja.

Takođe, nudimo i druge sigurne štampane materijale, poput poklon bonova – vaučera.

Kvalitetna usluga zadržava klijente, ali dobre ponude im pružaju dodatnu motivaciju. Vaučere možete pokloniti kako stalnim, tako i potencijalnim klijentima. Uz naše praktične savete u izboru opcija za doradu vaučera, možete povećati vidljivost svog brenda, usluge ili poslovanja.

Sve ulaznice i vaučere možete sami da dizajnirate po svojoj želji pre štampanja ili da ih kreiramo zajedno.

Usluge perforacije i numeracije su uključene u cenu izrade ulaznice ili vaučera. Dodatna zaštita (hologramska ili UV) se dodatno naplaćuje.