Dodatne informacije

Papir

Kunstdruk 300-350g

Dimenzije

85x55mm, 90x50mm

Doradni procesi

bušenje, ćoškiranje, plastifikacija, sečenje na format

Cena

Kategorija:

Nudimo Vam način izrade vizit karti koji je fokusiran na kvalitet, a Vi možete da uživate u suštini koju dajemo svakoj vizit karti koju odštampamo. Svako od nas ima drugačiji pogled na savršenstvo. Tako je i sa vizit kartama. Bitan je dizajn, veličina, tekstura, kao i stil.

Vizit karte su način da se predstavite kao poslovna osoba kojoj je stalo do svakog detalja.  Ona je neizostavni deo svake poslovne osobe na poslovnom sastanku. Vizit karta sadrži sve infomacije koje želite da delite sa budućim klijentima.

Vizit karte su desna ruka Vašeg poslovanja i kao takve zaslužuju da budu impresivne i originalne.

Ukoliko želite da Vaše vizit karte budu jedinstvene, atraktivnije i kao takve postignu iskorak u poslovanju , nudimo Vam uslugu plastifikacije vizit karti, koja može biti mat ili sjajna. Ćoškirane ili ne.

Vaš izbor se tiče i količine vizit karata koje želite da naručite i zato se trudimo da raspon cena bude nizak i pogodan za naše klijenta kako bi se više fokusirali na svoj cilj koji žele da postignu, a manje na štampu.

Nenadmašivu ponudu po vrhunskoj ceni pogledajte ovde.

Budite slobodni da svoj dizajn podelite sa nama, a mi ćemo to pretvoriti u stvarnost koristeći najnovije tehnologije u štampanju i doradnim procesima, jer smo svesni važnosti brendiranja i umrežavanja, kao i efekta koji će vizit karte imati na Vaše poslovanje. Vizit karte su desna ruka Vašeg poslovanja i kao takve zaslužuju da budu impresivne i originalne.

Izrada vizit karti kod nas će uvek odgovarati Vašem budžetu, ali i poslovnim zahtevima. Ako niste sigurni u količinu koju želite da naručite ili imate bilo kakvu nedoumicu oko samog procesa izrade, slobodno nas kontaktirajte i iskoristite stručnost našeg tima.