Dodatne informacije

Papir

130g kunstdruk

Dimenzije

A6 (110x148mm) pa do A4 (210x297mm)

Doradni procesi

bigovanje, savijanje

Cena

Kategorija:

Vrhunski kvalitet izrade flajera i širok izbor vrsta papira na kome ih štampamo, kao i doradni procesi koje možemo da Vam ponudimo, olakšaće Vam da prenesete svoju poruku bilo gde i bilo kad, bilo da promovišete prodaju ili pružate informacije o svom poslovanju.

Flajer ili kako se kod nas kaže – letak je idealno sredstvo reklamiranja na tržištu. Zbog jednostavne distribucije je najjeftiniji vid reklamiranja i samim tim najzastupljeniji. Lako ih je spakovati i deliti u masi ljudi. Vrlo dobro su prilagođeni uličnim marketinškim aktivnostima poput promocije sezonske prodaje, događaja ili pak podsticanja bilo kakvog ciljanog interesovanja. Promocija, kao jedan od ciljeva koji želite da postignete, može se realizovati flajerima.

Flajer se  može štampati jednostrano ili dvostrano i može posedovati sve informacije o Vašoj firmi koje bi budućim klijentima mogle biti korisne i presudne u odluci izbora Vaše firme, brenda ili usluge .

Jeftin i jednostavan vid reklamiranja, najave događaja i promocija

Preklopljen letak (presavijeni) je odličan izbor za prezentacije ili ciljanu publiku, ima više prostora za objašnjenje o čemu se radi o Vašem poslu, a i preglednije organizovanje informacija kako bi Vaši klijenti lakše pronašli ono što ih zanima. Vrlo su pogodni za prikazivnaje, jer ih možete deliti klijentima direktno u ruke ili ih ostaviti na prometnim mestima odakle ih sami mogu uzeti (štandovi, recepcije, izlozi).

Preporuka za završnu obradu bila bi plastifikacija:

  • Mat – koja bi postigla efekat sa manje sjaja, ali glatkiji izgled i više kontrasta
  • Sjajna – efekat sjajanog finiša je reflektujući, savršen za fotografije i slike, kao i žive boje.

Izvucite maksimum iz svojih flajera:

  • Uvek odaberite efektne slike ili fotografije i tekst koji skreće pažnju.
  • Ne koristite više od dva različita fonta.
  • Pokušajte da ubacite neki kupon ili vaučer direktno u dizajn.
  • Izrazite poentu jasnim rečenicama.
  • Vaš kontakt i adrese Vaših socijanih mreža treba da budu uočljivi.
  • Raspitajte se o svojoj ciljnoj grupi, flajere delite na relevantnim događajima i mestima.