Dodatne informacije

Papir

350g

Dimenzije

Po zahtevu klijenta

Doradni procesi

bigovanje, kaširanje, perforacija, plastifikacija, sečenje na format, štancovanje

Cena

Kategorija:

Imate posao, brend ili uslugu koju želite da promovišete? Štampani hengeri koji se kače na kvake su idealan način da se predstavite svom okruženju. Ovo je vrlo efikasan marketinški alat  koji je sve češće u upotrebi. Može da bude i kombinovan sa vaučerima ili kuponima, ubačenim u sam dizajn hengera.

Hengeri ili visilice služe da biste obeležili određene stvari ili prostor. Idealno je za hotelske sobe i prodavnice odeće, kao i druge vrste robe. Jedan od najčešćih razloga njihovog korišćenja je taj što su pouzdani, ekonomični i efikasni i mogu se jednostavno koristiti kao promotivno sredstvo, čak i sa niskim budžetima.

Pouzdani, ekonomični i efikasni, mogu se jednostavno koristiti kao promotivno sredstvo, čak i sa niskim budžetima.

Ako se odlučite za štampane hengere budite sigurni da ste doprineli imidžu svog brenda i samim tim ga unapredili. Nekada se korišćenje štampanih hengera vezivalo za najprestižniju visoku modu. Danas to nije slučaj. Mali i srednji proizvođači su prepoznali važnost korišćenja hengera i uvrstili ih u svoj svakodnevni asortiman, kreirajući ih u skladu sa svojim potrebama, na način koji ih izdvaja od drugih.

Štampani hengeri su našli svoju svrhu u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Odličan su izbor kada želite gostima u svojim objektima da obezbedite privatnost i izbegnete neugodne susrete. Okačite po jednu na svaka vrata i definitivno ćete znati kada da udjete u sobu/apartman.