Objavljeno dana

Beogradski sajam knjiga pred novu godinu

stamparija-publish-beograd-digitalna-stampa-sajam-knjiga-pred-novu-godinu-2021

Beogradski sajam knjiga ili salon, kako ga još zovu, biće održan u hali 2 u periodu od 17. do 26. decembra 2021. godine. Ovogodišnja prodajna manifestacija je nazvana “Knjiga na sajmu, sajam u srcu“, a u njenom fokusu će biti knjige i čitaoci.

Tradicionalni sajam knjiga koji je trebao da se održi u oktobru je odložen, ali će čitaoci ipak ove godine  pred Novu godinu biti u prilici da ostvare komunikaciju sa autorima svojih omiljenih dela i da kupe sebi knjigu po sajamskim popustima.

Digitalna štampa kolor knjiga u centru Beograda. Za sve vrste informacija pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom.

Beogradski sajam je samostalno inicirao ovu manifestaciju kako bi izašao u susret izdavačima i vernoj čitalačkoj publici. Interesovanje su pokazali svi veći izdavači u zemlji i treba ih očekivati oko stotinu.

Štandovi na sajmu su jeftiniji i tipski pravljeni, a na izdavačima je da odluče sa kolikim kapacitetima će nastupiti. S obzirom da se ovakav format prvi put organizuje, nije moguće proceniti koliki će biti odziv publike, ali sigurno je da u toku ove godine u Beogradu nije bilo velikih organizacija i okupljanja na temu knjige pa treba očekivati dobru posetu.

Kao ljubitelji kjniga, svakako Vas pozivamo da u prazničnoj atmosferi uživate na sajmu u štivu po vašem ukusu..