Objavljeno dana

Kvalitetna štampa stonih menija za restorane i kafiće

stamparija-publish-beograd-digitalna-stampa-stoni-meni-1

Kada sednete za sto u restoranu ili kafiću, pre glavnog jelovnika možete primetiti samostojeći stoni meni i već u sekundi skratiti vreme razmišljanja prilikom izbora porudžbine.

Zašto je ovaj vid marketinga efektan i kako utiče na izbor gostiju?

Na ovaj način brzo i lako možete promovisati određeni proizvod, posebno ako je dizajn stonog menija takav da odmah privlači pažnju.

Kvalitetna digitalna štampa u centru Beograda. Za sve vrste informacija pošaljite nam upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Dok gosti čekaju hranu ili piće na ovaj način možete ispričati određenu priču o proizvodu koji nudite ili pak o svojoj usluzi i načinu pripreme hrane.

Izrada jelovnika ili karte pića za Vaš restoran ili kafić. Pogledajte našu ponudu ovde.

Specijalni popusti, najprodavaniji proizvodi ili zanimljivi kokteli mogu se promovisati na ovaj način. Gostima koji su neodlučni na ovaj način se sužava izbor i nudi ponuda kojoj ne mogu odoleti, a nalazi im se pred očima bez listanja glavnog jelovnika i menija koji može biti obiman.

Pojedini proizvodi već imaju svoju reklamu i pripremljene stone menije ali vi možete dizajnirati i odštampati stoni meni koji je prilagođen vašem prostoru, načinu poslovanja i gostima koji dolaze u vaš restoran, poslastičarnicu ili kafić.