Objavljeno dana

Personalizovana digitalna štampa u praksi

Personalizovana štampa prilagođena potrebama klijenta ima brojne prednosti i zahteva drugačiji pristup izradi proizvoda. Kako izgleda u praksi digitalna štampa malih tiraža i kome je neophodna?

Prilikom štampanja kolor knjiga manjih tiraža, koji su idealni za digitalnu štampu, moguće je napraviti svaki primerak knjige drugačije. Na primer, pri štampi tiraža obima od 20 do 50 primeraka knjiga u boji, svaka korica može imati drugačiji dizajn i boju. Knjige koje dobijete kao konačni proizvod biće unikati, namenjena svaka posebnoj osobi.

Pozovite nas telefonom ili nam pišite na stranici kontakt sve što Vas interesuje u vezi štampe i naših proizvoda.

Male serije kataloga i publikacija koje se razmenjuju u korporativnom svetu, moraju biti savršeno odštampane. Digitalna štampa je idealna za ograničene serije sa visokim kvalitetom izrade. Moguće je štampati katalog istog sadržaja sa različitim dizajnom i izborom jezika prilagođenim za klijente iz drugih zemalja. 

Nalazimo se u centru Beograda na Dorćolu. Kako do nas?

Karakteristika personalizovane štampe su i raznorazni doradni procesi koji često ne mogu da se izvode mašinski. Ručno dorađena vizit karta namenjena klijentu koji je krojač u sebi ima opšiven konac, koje su vešte ruke naših radnika dodale na odštampan materijal. Oni procesi koji mogu biti izvedeni mašinski kao zlatotisak, moraju biti stručno, precizno i pažljivo izvedeni. 

Mogućnosti štampe koja je prilagođena klijentu su velike. Iznesite nam Vaše ideje, posavetovaćemo Vas i pronaći najbolje rešenje na obostrano zadovoljstvo.