Objavljeno dana

50. jubilarni FEST – pozivnica za sve ljubitelje dobrog filma

stamparija-publish-beograd-50-fest-ulaznica-akreditacija

Uprkos pandemiji ove godine biće održan 50. jubilarni FEST pod sloganom “Novi hrabri svet”. Manifestacija se održava od 25. februara do 6. marta 2022. a cene ulaznica ostaće nepromenjene u odnosu na prošlu godinu.

Ovogodišnji slogan je rotacija reči u sintagmi koje predstavljaju podsećanje na prvi festival koji se održao pre tačno pola veka pod sloganom “Hrabri novi svet“.

Kvalitetna digitalna štampa promotivnog materijala i sve što je potrebno za održavanje festivala ili velikog događaja. Pošaljite nam upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Organizacija velikog događa kakav je FEST počinje znatno ranije. Vrhunski organizatori počinju pripreme za sledeći događaj dan nakon završetka aktuelnog. Na vreme je potrebno osmisliti sledeću manifestaciju uz mnogo tehničkih priprema u koje spada i štampani materijal.

Cene ulaznica za ovogodišnji FEST su pristupačne i kreću se od 300 do 500 dinara. 

Bez štampanog materijala nemoguće je organizovati festival, koncert ili veću manifestaciju. Tu pre svega mislimo na ulaznice i pozivnice za određeni događaj ali i na akreditacije i brošure za goste. Iako je digitalna ulaznica prisutna već niz godina, štampana je samo izgubila “monopol” ali ostaje i ostaće ravnopravno prisutna, poput štampane knjige koja ni na koji način nije postala ugrožena digitalnim izdanjima. Promotivni materijali u vidu letaka i plakata takođe imaju značajnu ulogu jer vraćaju čoveka u realni svet skretanjem pažnje sa telefona i digitalnih komunikacionih formata. 

Štampa pozivnica na kvalitetnom papiru uz mogućnost zlatotiska ako se radi o ekskluzivnom događaju. Za informacije o cenama i uslovima štampe pišite nam na stranici kontakt ili nas pozovite.

Ovogodišnji FEST se otvara u Kombank dvorani, a biće prikazan film reditelja Stefana Arsenijevića “Strahinja Banović”. FEST se zatvara muzikom iz filmskih hitova Indijana Džons, Ratovi zvezda, Hari Poter, Supermen i drugih koje je komponovao majstor filmske muzike Džon Vilijams. Kompozicije će interpretirati Simfonijski orkestar RTS.