Objavljeno dana

Da li je moguće dobiti koronu preko flajera?

Korona virus promenio je svet preko noći, doneo sa sobom bezbroj pitanja na koja postoji mnogo različitih odgovora. Da li možete dobiti koronu preko flajera?

COVID-19 se pre svega prenosi kapljičnim putem, sa čoveka na čoveka.

Ali, dokazano je da se takođe zadržava na različitim površinama i moguće je i na taj način uneti ga u respiratorni sistem.

Odeređeni sojevi virusa ostaju na papiru svega 5 minuta ali moguće je da se zadrže i do 5 dana u idealnim uslovima za opstanak. Naravno, to su ekstremni slučajevi koji su zabeleženi i ne treba previše brinuti o njima.

Jedina verovatnoća da se zarazite virusom preko flajera je da Vam se osoba koja ih deli, nakašlje u lice i pri tom je zaražena, a Vi nemate masku i niste na dovoljnoj distanci. Kakve to veze ima sa flajerom? Nikakve, slobodno možete uzeti propagadni ili marketinški materijal iz nečije ruke, a takođe i iz poštanskog sandučeta. Nemojte trljati nos i oči, redovno perite ruke i sve će biti u redu.

Ako su Vam potrebni flajeri za Vaš biznis i oglašavanje, svratite na Dorćol u centru Beograda, pronaćićemo najbolje rešenje na obostrano zadovoljstvo.

Pišite nam na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Čekamo Vas.