Objavljeno dana

Štampane pozivnice umesto digitalnih

Digitalno doba donelo je mnogo korisnih stvari, ali ljudi se sve više otuđuju. Sećamo se svi kako smo bili srećni kada dobijemo štampanu pozivnicu za neki važan događaj. Mnogi od nas i dalje čuvaju taj komad ukrašenog papira kao uspomenu na neki bitan datum, na neko doba koga više nema.

Slažemo se da je brže otkucati tekst na tastaturi i poslati ga na bezbroj e-mail adresa. Koliko li je samo pozivnica i čestitki završilo u spam odeljku elektronske pošte i stavilo se na test dugogodišnjih prijateljstava zbog nesporazuma u komunikaciji.

Štampane čestitke i pozivnice i dalje bude nostalgiju, i uspostavljju prisniji odos između pošiljaoca i primaoca. U poslovnoj komunikaciji, personalizovana štampana čestitka ili pozivnica učvršćuje odnose sa partnerima. 

Mi Vam preporučujemo kunstdruk papir koji će doprineti otmenosti i luksuzu. Možete sami izabrati dimenzije i gramažu papira ili pustite naš tim profesionalaca da za Vas odabere prikladnu verziju pozivnice ili čestitke u zavisnosti od prigode i značaja samog događaja.

Mi i dalje prvo pomirišemo čestitku koju nam je doneo poštar pa tek onda pogledamo sadržaj. Imamo dobar njuh za fino odštampano parče hartije.

Pišite nam ili nas pozovite telefonom, tu smo za sve Vaše ideje i predloge u vezi štampe.

Dobrodošli.