Objavljeno dana

Iskoristite uslugu individualno personalizovane digitalne štampe

Personalizovana štampa knjiga, brošura, kataloga postera, flajera, etiketa, nalepnica… Svratite u našu štampariju u centru Beograda, pronaći ćemo rešenje skrojeno prema Vašim potrebama.

Kako bi ste se razlikovali od drugih i bili samo svoji, birajte personalizovanu uslugu štampe prilagođenu Vašim potrebama. Nemojte se zadovoljiti prosekom ili standardom, jer bez obzira na štamparski proizvod koji Vam je potreban, jedino standardno što treba da koristite su formati, dok su mogućnosti dizajna i doradnih procesa beskrajne.

Za sve informacije u vezi digitalne štampe pozovite nas telefonom ili nam pošaljite upit na stranici kontakt.

Kvalitetno odštampana kolor knjiga ili katalog, duže će ostati u ruci zainteresovanog čitaoca, a nešto nekonvencionalnija vizit karta može ostataviti snažan prvi utisak prilikom prvog poslovnog susreta. Sudbina odštampanog flajera direktno je u vezi u dizajnom i kvalitetom štampe, jer i najsnažnija poruka koja se želi preneti može brzo završiti nepročitana u kanti za otpatke ako nije dovoljno atraktivno prezentovana.

Prema istraživanjima, personalizovani štampani marketinški proizvodi mogu povećati prodaju i do 30%.

Digitalna štampa koju smo usavršili do najsitnijih detalja je izuzetno efikasna i Vaši zahtevi za pojedine proizvode mogu biti realizovani u istom danu. Posedujemo i kompletnu knjigoveznicu pa je štampa knjiga u našoj štampariji zaokružen proces. U realnom i zaista kratkom roku, nakon usaglašavanja ideja i predloženih rešenja, do kvalitetno odštampane knjige proćiće samo prirodno minimalno vreme da se određeni procesi završe, kao što su sušenje materijala, šivenje, izrada zlatotiska…

Štampa prilagođena Vašim potrebama je dostupna u centru Beograda – na Dorćolu. Svratite do nas, pozovite nas telefonom ili nam pišite