Objavljeno dana

Štampa kolor knjiga

Digitalna štampa je izuzetno pogodna i pristupačna za štampanje knjiga u boji malih tiraža. Kvalitet otiska je na visokom nivou pa ako imate potrebu za štampom kolor knjige obratite nam se putem telefona ili dođite lično u centar Beograda na Dorćol.

Pažnju kupaca koji nisu sigurni u sadržaj knjige privućiće svakako kvalitetno odštampana, dozajnirana i povezana korica. Naša štamparija poseduje kompletno opremljenu knjigoveznicu i može Vam preporučiti niz doradnih procesa prilikom štampe knjiga ali i drugih proizvoda.

Prema definiciji UNESCA, knjiga je definisana kao “neperiodična štampana publikacija od najmanje 49 stranica, bez korica“. “Knjiga“ sa sadržajem manjim od 49 stranica naziva se brošura.

Što se tiče poveza knjige, on može biti meki, tvrdi, u vidu spirale, a stranice mogu biti pričvršćene klamovanjem. Za tabačni deo najčešće se koristi ofset hartija i lepljenje u rikni (broširani povez).

Mnoge sitnice mogu doprineti zanimljivosti sadržaja knjige, pa je i tokom preloma knjige potrebno obratiti dodatnu pažnju.

Cenu knjige nije lako “izbaciti iz glave“, jer je svakako u pitanju personalizovana štampa prilagođena klijentu. Informacije koje su nam potrebne su osnovne – format, tiraž, broj strana, vrsta papira i korice. Dodatne stavke koje utiču na cenu su vrsta poveza, u koliko boja se štampaju korice, a u koliko boja unutrašnje stranice, specijalni zahtevi kakvi su kvalitetniji papir ili pak zlatotisk.

Pošaljite nam upit na stranici kontakt, brzo i lako ćemo se dogovoriti, ili nas pozovite telefonom.