Objavljeno dana

Kako se štampaju nalepnice u štampariji?

stamparija-publish-beograd-kako-se-štampaju-nalepnice

Nalepnice služe raznim svrhama od brendiranja proizvoda kao i za deklaracije do marketinških  aktivnosti i ličnog izražavanja. Proces proizvodnje i štampe nalepnica u štampariji ima nekoliko koraka kako bi gotov proizvod bio kvalitetan, a klijent zadovoljan. 

Dizajn nalepnice

Prvo je svakako potrebno dizajnirati nalepnicu što može biti logotip, deklaracija na proizvodu ili pak složena ilustracija za marketinšku aktivnost. 

Priprema za štampu

Kada je dizajn finaliziran dolazi do pripreme za štampu. Ovde su potrebna fina podešavanja, poznavanje boja i mnogo toga kako bi se inicijalna ideja optimizovala za proces štampanja. Konsultujte se sa našim štamparima u procesu pripreme za štampu.

Digitalna kolor štampa u centru Beograda. Za sve informacije u vezi štampe deklaracija, nalepnica i ostalih proizvoda pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom

Štampanje nalepnica

Štampanje je ključna faza u procesu proizvodnje nalepnica. Specijalnost naše štamparije je digitalna štampa koja nudi fleksibilnost i idealna je za manje i srednje tiraže. Takođe se na kraju procesa mogu dodati specijalne boje, premazi ili određene završne obrade kako bi se poboljšala vizuelna privlačnost i trajnost nalepnica. 

Sečenje i obrezivanje

Nakon štampanja listovi nalepnica ili rolne prelaze u fazu sečenja i obrezivanja. Mašine za sečenje opremljene su oštrim noževima i koriste se za precizno opsecanje u željene oblike i veličine. Ovde do izražaja dolaze specifični zahtevi i majstorska obrada jer po tome se prepoznaje dobar štampar!

Kontrola kvaliteta i pakovanje

Pre nego što se nalepnice smatraju spremnim za distribuciju, sprovodi se sveobuhvatna provera kvaliteta. Ovaj proces osigurava da nalepnice ispunjavaju željene standarde u smislu boje, jasnoće i prijanjanja. Svi nedostaci ili nesavršenosti se identifikuju i otklanjaju. Jednom odobrene, nalepnice se pažljivo pakuju i spremne su za isporuku ili distribuciju kupcima.

Obratite se profesionalcima sa više od 20 godina iskustva i proverite zašto su naši štamparski proizvodi tako traženi. Dođite lično na Dorćol u našu štampariju u centru Beograda ili nam pišite na stranici kontakt