Objavljeno dana

Koliku ulogu ima dorada materijala nakon štampanja?

Kvalitetno odšampan materijal tek je prva faza u procesu dobijanja konačnog proizvoda. Dorada materijala je završna faza od koje puno zavisi kako će proizvod na kraju izgledati. Odlično dizajnirana vizit karta na kvalitetnom papiru koja je loše odšečena, praktično je neupotrebljiva. Nemojte nikada pristajati na kompromis i zaključak: ma, ko će to primetiti? Ne zavaravajte se – primetiće svako.

Svi naši klijenti dobro znaju koliko pažnje obraćamo na detalje, jer te sitne razlike koje “niko ne primećuje“ prave ključnu razliku. Svaki milimetar je bitan, na primer, za mašinsko sečenje koristimo izuzetno precizan grafički nož Schneider Senator 115.

Bez alata nema zanata, ali potpun smisao kvalitetnoj opremi daju visoko obučeni i iskusni radnici koji sa njom manipulišu. Da bi ste i Vi kao i mi bili zadovoljni gotovim proizvodom, puno je hartije i tabaka moralo proći kroz naše ruke. 

Osim mašinskog sečenja, u našoj štampariji možete dobiti i sledeće doradne procese:

Bigovanje

Štancovanje

Mašinsko savijanje

Perforaciju

Potezno sečenje

Zaobljavanje ili ćoškiranje

Bušenje rupa

Sve što Vas interesuje u vezi štampe i uslova štampanja možete saznati kod nas na Dorćolu, u centru Beograda. Za sva pitanja naravno možete nas pozvati telefonom ili nam pisati na stranici kontakt.