Objavljeno dana

Šta su vobleri i kako se koriste?

Vobler čini PVC prozirna trakica sa samolepljivim jastučićima i štampani deo koji može biti u raznim oblicima (kvadrat, krug, pravougaonik,…). Ako želite poseban oblik uz kvalitetnu štampu ili doradni proces obratite nam se na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

U slučaju da i Vi želite uhvatiti neku krupnu ribu, razmislite o prezentovanju svojih proizvoda pomoću voblera. Iskusni ribolovci rećiće Vam da je vobler sićušna varalica koja mami grabljivice, ali iskusni marketari i te kako znaju da namame dobrog kupca voblerom. 

Ovaj suptilan i efikasan način privlačenja kupaca zastupljen je u većini marketa, različitim prodajnim objektima ali i na sajmovima, promocijama i prezentacijama.

Vobler je odličan način da budete primećeni na prodajnom mestu, a odnos uloženih sredstava i efekta koji proizvodi je često izuzetan.

Visoka rezulucija štampe u boji na kvalitetnom kunstdruk papiru istaknuće jasno Vašu poruku kupcima. Ako nemate ideju kako treba da izgleda reklama, ili Vam je potrebna konsultacija oko dizajna, slobodno nas kontaktirajte

Doradni procesi koji se sprovodi su ćoškiranje, lepljenje PVC trakica, plastifikacija i sečenje na format.

Nalazimo se u centru Beograda na Dorćolu, pa ako imate potrebu da nam postavite pitanja u vezi štampe slobodno navratite. 

Unapred se radujemo saradnji.