Objavljeno dana

Neobične vizit karte

publish-stamparija-beograd-digitalna-stampa-neobicne-vizit-karte-4

Kako ostaviti dobar prvi utisak na poslovnom sastanku? Uz naravno adekvatnu garderobu prilagođenu prilici, pogled sagovornika u oči, čvrst stisak ruke ide i razmena vizit karti. Svaki detalj je bitan, a kvalitetno izrađena vizit karta može reći više o Vama i Vašoj firmi nego što mislite.

Ne dozvolite sebi da padnete na prvom stepeniku građenja dobrog poslovnog odnosa ili partnerstva tako što ste prilikom inicijalnog susreta i prvog kontakta ostavili mlak utisak pružajući dosadnu i već “milion“ puta viđenu vizit kartu.

Različiti poslovi imaju svoje specifičnosti. Zašto ne bi ste odštampali i uz doradne procese izradili vizit kartu koja nepogrešivo odslikava Vašu delatnost. 

Za stomatološku ordinaciju možete izraditi vizit kartu koja je ujedno i mini notes za zapisivanje pregleda:

Ako ste fitnes instruktor vizit karta koja će u startu motivisati Vašeg novog polaznika može biti ovakva:

Nenadmašivu ponudu štampe vizit karti po vrhunskoj ceni pogledajte ovde.

Vi se fokusirajte na Vaše želje i ideje kako bi ste najbolje predstavili sebe, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Dizajn, doradne procese i sve ono što smo godinama iskusili pretočićemo u kvalitetan proizvod na obostrano zadovoljstvo.

Kako do nas? Pozovite nas telefonom ili dođite lično ako ste u Beogradu ili okolini. Ako Vam je lakše da nam pišete, možete nam takođe postaviti upit na stranici kontakt za sve dodatne informacije.