Objavljeno dana

Nalepnice – za velike i male proizvođače

Nalepnice svih oblika i dimenzija veoma su efikasno sredstvo oglašavanja, iako ih mnogi nesvesno koriste u marketinške svrhe. Kvalitetno odštampana nalepnica zaista ima široku primenu, i koristi, kako malim, tako i velikim proizvođačima.

Ekonomičnost nalepnica jedna je od glavnih prednosti, a mogu se aplikovati direktno na proizvode, na omote, ambalaže ili kutije proizvoda, te na razne vrste materijala. 

Lepljenjem nalepnice na staklo izloga, efikasno se može zameniti reklamni poster koji sa selotejpom u ćoškovima “ubija“ dizajn i ukupni utisak propagadnog materijala. 

Izrađujemo nalepnice raznih oblika na samolepljivom papiru (muflonu) – četvrtaste, okrugle, trouglaste, u obliku srca, leptira ili u obliku koji Vam najviše odgovara – urađene Cut&Plot tehnikom.

Ako znate kako treba da izgleda nalepnica koja pruža informaciju o Vašem proizvodu ili usluzi, pozovite nas telefonom ili dođite u centar Beograda na Dorćol. Lako ćemo sprovesti ideju u delo – kvalitetno odštampanu nalepnicu. Ako pak niste sigurni u odabir dimenzija, oblika, vrste papira, dizajn ili koje su mogućnosti doradnih procesa, pomoćićemo Vam da lakše odlučite i odaberete pravo rešenje.

Povećajte na viši nivo prepoznatljivost i prezentaciju Vašeg brenda, proizvoda ili ambalaže korišćenjem personalizovanih nalepnica.

Za sve vrste informacija, kao i cene izrade nalepnica, pošaljite nam upit ovde, ili nas pozovite telefonom.