Objavljeno dana

Šta mora da sadrži deklaracija na kozmetičkim proizvodima?

stamparija-publish-beograd-deklaracije-na-kozmetickim-proizvodima

Deklaracije na kozmetičkim proizvodima su važne jer sadrže informacije o sastojcima, načinu korišćenja, upozorenjima i drugim relevantnim podacima za kupce. Obično se sastoje od sledećih delova: 

Prvi deo je rezervisan uobičajeno za naziv proizvoda i brenda, koji služi za identifikaciju proizvoda. Na njemu može biti logo ili naziv brenda ili i jedno i drugo.

Drugi deo su uobičajeno informacije o sastojcima, gde se navode sastojci koji se nalaze u proizvodu. U ovaj deo se ubacuju i informacije o potencijalnim alergenima, kao što su dodati parfemi ili konzervansi. 

Kvalitetna štampa deklaracija raznih dimenzija. Sve o deklaracijama, papiru za štampu i dimenzijama pročitajte ovde.

Treći deo deklaracije su uobičajeno informacije o upotrebi proizvoda, gde se opisuje način primene, preporučena količina i rok trajanja. Ova informacija je posebno važna za one koji su novi u korišćenju određenog proizvoda ili za one koji koriste proizvod prvi put za određenu namenu ili deo tela.

Digitalna kolor štampa deklaracija, stikera i nalepnica u centru Beograda. Za sve informacije u vezi štampe pišite nam na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom

Četvrti deo obično predstavljaju upozorenja i mere opreza, koji se navode kako bi se obezbedila sigurnost prilikom upotrebe proizvoda. Tu su uglavnom upozorenja o izbegavanju kontakta s očima, upozorenja o neprimerenom korišćenju na deci ili trudnicama, kao i upozorenja o nus-pojavama koje mogu biti povezane s korišćenjem proizvoda.

Poslednji peti deo deklaracije na kozmetičkim proizvodima su informacije o proizvođaču, kao što su ime i adresa firme, kontakt podaci i druge informacije koje kupci mogu koristiti ako imaju bilo kakva pitanja ili probleme s proizvodom, kao i bar kod.

Kvalitetno dizajnirana i odštampana deklaracija pravi razliku u moru drugih sličnih ili istih proizvoda. Obratite se profesionalcima u štampi sa više od dve decenije iskustva.