Objavljeno dana

Štampa kalendara za 2022. godinu

stamparija-publish-beograd-digitalna-stampa-kalendar-2022

Pred svaku novu godinu sada već tradicionalno razmenjuju se kalendari za sledeću godinu. Tehnika jeste uznapredovala ali kada u radnom prostoru imate stoni ili zidni kalendar, u jednom treptaju oka možete se informisati o datumima i danima koji Vas zanimaju. 

U zavisnosti od Vaših potreba u ponudi imamo više vrsta papira koji mogu poslužiti za štampu kalendara. Dimenzije mogu biti razne, od onih najmanjih koji stanu u džep ili novčanik, preko stonih sa planerom do velikih zidnih. Takođe možete štampati kalendar sa jednom stranicom ili više stranica za svaki mesec posebno. 

Za sve vrste informacija u vezi digitalne kolor štampe pišite nam na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

I dalje su kalendari kod oglašivača jedan od najpopularnijih proizvoda. To i ne čudi s obzirom na efekat kakav proizvode. Dobro osmišljen, dizajniran i kvalitetno odštampan kalendar svako će poželeti da stavi na radni sto ili da okači na zid. Njegov vek trajanja je kao i kalendarska godina, pa na taj način poklanjajući kalendnar sa logom svoje firme možete dobiti dvanaestomesečni besplatan marketing.

Štamparija Publish se nalazi u centru Beograda na par stotina metara od šetališne zone. 

Ako nemate ideju kako treba da izgleda dobro osmišljen i efektan kalendar za sledeću 2022. godinu, obratite se nama. U skladu sa Vašom delatnošću, motivima i željenim ciljevima zajedno ćemo pronaći rešenje na obostrano zadovoljstvo. Na vreme se pripremite za nadolazeće praznike, nova 2022. godina kuca na vratima.