Objavljeno dana

Vrste papira za štampu deklaracija na proizvodima – drugi deo

U našem prošlom članu smo se bavili vrstama papira koji se koriste za štampu deklaracija na proizvodima? Koji još papiri mogu poslužiti u tu svrhu?

Sintetički papir

Sintetički papir je izdržljiv i vodootporan pa je pogodan za štampanje deklaracija. Napravljen je od sintetičkih materijala na bazi poliestera ili smole i ima otpornost na vlagu, kidanje i bledenje. 

Sintetički papir se obično koristi za proizvode koji zahtevaju vodootporne etikete kao što su kozmetika, prehrambeni proizvodi i proizvodi za ličnu negu. Dugotrajna priroda sintetičkog papira omogućuje da deklaracije ostanu netaknute čak i u izazovnim okruženjima.

Digitalna kolor štampa deklaracija na raznim vrstama papira i nalepnica. Za sve informacije pošaljite nam upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Vellum papir

Vellum papir omogućavajući da se štampane deklaracije vide kroz papir. Vellum papir je pogodan za luksuzne proizvode i delikatna pakovanja gde se želi postići sofisticiran izgled. Međutim, neophodan je vešt štampar i talentovan dizajner kako bi deklaracije ostale čitljive uprkos transparentnosti papira.

Naša štamparija se nalazi u centru Beograda na Dorćolu, par stotina metara od šetališne zone.

Sigurnosni papir

Posebno je dizajniran da spreči falsifikovanje i zaštiti osetljive informacije. Na njemu su različite bezbednosne aplikacije za sprečavanje falsifikovanja kao što su vodeni žigovi, hologrami i nevidljiva vlakna

Ova vrsta papira se obično koristi za štampanje deklaracija na proizvodima koji zahtevaju visok nivo bezbednosti, kao što su farmaceutski proizvodi. Sigurnosni papir pruža autentičnost i integritet štampanih deklaracija stvarajući kod potrošača poverenje u proizvod i prikazane informacije.

Razumevanjem karakteristika svake vrste papira preduzeća mogu doneti ispravne izbore kako bi ispunila svoje specifične zahteve i kreirala pakovanja koja se ističu na tržištu. Za sve savete u vezi štampe deklaracija obratite se profesionalcima sa više od 2 decenije iskustva.