Objavljeno dana

Zabavni posteri osvežavaju radni prostor

stamparija-publish-beograd-stampa-postera-plakata-2022

Radni prostor u preduzeću veoma često ume da bude stereotipnog dizajna, funkcionalan ali dosadan. Oglasna ili radna tabla nije mnogo inspirativna ako je posmatrate na poslu svaki dan, dok slike ili umetnička dela retko krase velike kancelarije ili otvoreni prostor na poslu u kome može raditi više desetina radnika. Rešenje je zabavan i kvalitetno odštampan poster ili više njih na zidovima radnog mesta. 

Inspiracija za poster ne mora biti usko vezana za delatnost preduzeća. Prilikom izbora teme plakata možete organizovati anketu među zaposlenima jer će oni svakako najviše i gledati ono što bude okačeno na zidu.

Kvalitetna digitalna štampa postera – jednostrano i dvostrano. Za više informacija pošaljite nam upit ili nas pozovite telefonom.

Posteri mogu takođe da se urame, posebno ako su štampani na kvalitetnom papiru. Ako u radnom prostoru postoje staklene površine jedno od rešenja je dvostrani poster. 

Štampa postera na kvalitetu papira prema zahtevu klijenta od A4 (210x297mm) do B2 (500x700mm) dimenzija.

Posteri imaju pristupačnu cenu štampe a možete ih lako okačiti ili uramiti. Vremenom ih jednostavno možete menjati ili dopunjavati u skladu sa godišnjim dobom, preferencijama zaposlenih ili aktuelnim temama. Budžet za postere je prihvatljiv većini preduzeća, a ne morate stalno renovirati poslovni prostor kako bi on uvek izgledao sveže, aktuelno i moderno.

Zadovoljni radnici su na prvom mestu, pružite im šansu da budu kreativni i sami biraju izgled svog radnog prostora jer u njemu provode veliki deo dana pa i života.