Objavljeno dana

10% popusta za međunarodni dan žena 2021. godine

Tema ovogodišnjeg internacionalnog dana žena koji se slavi 8. marta je: žene rukovodioci – postizanje jednake budućnosti u COVID-19 svetu. Jesu li prava žena u Srbiji na zadovoljavajućem nivou, i da li je dovoljan jedan dan godišnje da se obeleži uvek aktuelna tema ljudskih prava.

Drage dame, pozovite nas ili nam pišite 8. marta, spremili smo samo za vas popust od 10% na sve usluge naše štamparije za koje se pošalje upit međunarodni dan žena.

Na rukovodećim pozicijama u Srbiji nalazi se 70% muškaraca i tek 30% žena. Ubedljivo najviše žena rukovodilaca zaposleno je u Beogradu, a 3 najdominantnije opštine su Novi Beograd, Stari grad i Palilula. Nakon glavnog grada slede Novi Sad i Subotica.

Najčešća imena među ženskim rukovodiocima su Jelena, Marija i Dragana, dok je najzastupljenije prezime Jovanović.

Ponosni smo na naše sugrađanke, naš Stari grad i Dorćol gde se nalazimo, pa eto prilike da se upoznamo. Svratite do nas ako imate potrebu za štampom svega od flajera, vizit karti, postera preko kataloga do knjiga.

Prema istraživanju Svetskog ekonomskog foruma, Srbija je 38. (od 149 zemalja) po indeksu rodne ravnopravnosti ali se nalazi na 76. mestu kada se posmatra ekonomska ravnopravnost između žena i muškaraca.

Iskoristitite osmomartovksi popust od 10% na sve usluge štampanja i vrste proizvoda.

Naše drage dame, dobrodošle.