Objavljeno dana

Kako se šiju knjige – zavirite u našu štampariju!

stamparija-publish-beograd-miler-martini-šivenje

Tvrdi povez predstavlja najkvalitetnije koričenje štampanog materijala i može se koristiti kod knjiga, kataloga, enciklopedija, rečnika i svih onih publikacija gde se očekuje dugi vek trajanja. Jedan od novih proizvoda naše štamparije je šivenje knjiga kao deo procesa koričenja u tvrdom povezu.

Naša štamparija je prevashodno specijalizovana za digitalnu kolor štampu visokog kvaliteta koja je pogodna za male i srednje tiraže. Proizvod na koji smo posebno ponosni jeste tvrdi povez šivenjem za publikacije koje imaju dugi vek trajanja.

Kvalitetna digitalna kolor štampa – tvrdi povez šivenjem za Vašu publikaciju. Pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom.

Jedan deo procesa izrade kvalitetne knjige ili kataloga jeste tvrdo koričenje u okviru koga mašinski šijemo i povezujemo odštampane tabake papira. Za tu namenu koristimo kvalitetnu Miler Martini (Müller Martini) šivaću mašinu.

Automatska mašina za šivenje poseduje automatski ubacivač sekcija (odštampani materijal) maksimalne veličine 28×35 cm. Brzina rada je do 2000 ciklusa na sat što nam omogućava brze rokove isporuke malih i srednjih tiraža. 

Pored automatskog dela izrade tvrdog poveza postoji i manuelni rad koji mašina ne može nadomestiti, a koji krajnjem proizvodu daju visok kvalitet i dugovečnost. Zadovoljni klijenti i preporuke kupaca su naša najveća satisfakcija.

Nalazimo se na Dorćolu u centru Beograda. Svratite do nas i lično se uverite u kvalitet naših proizvoda. Najavite se telefonom ili nam pišite na stranici kontakt.