Objavljeno dana

Kako se štitimo od korona virusa

Korona virus je promenio planetu ali nije uspeo da uzdrma naše poslovanje. Bezmalo 20 godina iskustva i rada u štampanju ne ruši se preko noći. I dalje možete štampati sve od flajera do knjiga izuzetnog kvaliteta. Budite socijalno odgovorni kao i mi koji smo preduzeli sve neophodne mere zaštite u cilju sprečavanja širenja COVID-19.

Pisali smo već da je šansa za dobijanje korona virusa preko štampanog materijala skoro nikakva, a članak na tu temu pročitajte ovde.

Što se tiče naše štamparije koja se nalazi u centru Beograda na Dorćolu, mere zaštite i higijena je na visokom nivou bez obzira na trenutnu vanrednu situaciju. 

Radni prostor se redovno dezinfikuje i provetrava, a naši zaposleni nisu do sada imali problema sa virusom korona. Podrazumeva se da u slučaju bilo koje sumnje, naši zaposleni neće dolaziti na posao i biće testirani, kako bi se otklonila bila kakva mogućnost prenošenja virusa ili kontaminacija radnih površina i materijala.

Ako imate simptome ili sumnjate na COVID-19, molimo Vas da odustanete od dolaska u štampariju. Sve što Vas interesuje ili želite da pitate u vezi digitalne štampe i svih naših usluga, možete učiniti i telefonom ili nam poslati upit na stranici kontakt.

Budimo društveno odgovorni, pridržavajmo se mera socijalne distance i redovne higijene. Ako se i ne vidimo sada, do sledeće prilike.