Objavljeno dana

Vreme je za novi kalendar za 2021. godinu

Siguran znak da je nova godina na vidiku je taj da će te gotovo izvesno na poklon dobiti makar jedan kalendar, bilo stoni, zidni ili džepni. Jedino nismo sigurni gde će te poklon držati, jer nije svaki kalendar predviđen za svaki prostor.

Zanimljivo je kako pojedine delatnosti imaju sklonosti ka kačenju tipskih kalendara na zid. Recimo u poslovnici turističke agencije uvek se nalazi kalendari sa nekim lepim destinacijama, ili kod automehaničara kalendari sa modelima automobila, i dobro ajde poneki sa Samantom Foks na prvoj stranici januara. Vremešnije generacije znaju o čemu pričamo.

Ukusi su različiti, ali ono što je bitno kod kalendara je naravno dizajn i kvalitet štampe.

Na vreme nas pozovite da se dogovorimo oko detalja ili dođite lično na Dorćol u centru Beograda. Predložićemo Vam dizajn, vrstu papira i dimenzije kalendara koje će najbolje odgovarati Vašim potrebama.

Ako se ipak dvoumite da li je štampanje kalendara prava stvar za Vašu firmu, podsećamo Vas na prednosti koje ovaj vid marketinga ima. Osim informativne funkcije i predstavljanja Vaše firme, specifičnost kalendara je njegovo trajanje od bezmalo godinu dana. Svako će na zid staviti lep, kvalitetan i dobro odštampan kalendar, i obrnuto, neatraktivan i loše dizajniran kalendar završiće u fioci daleko od očiju.

Nemojte dozvoliti da ovo moćno reklamno sredstvo ne ispuni svoj cilj, obratite se profesionalcima. Ako imate bilo kakve nedoumice pišite nam na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.