Objavljeno dana

Kolorna knjiga – tvrdi povez šivenjem

stamparija-publish-beograd-kolorna-knjiga-tvrdi-povez-sivenjem

Naša štamparija sa knjigoveznicom u centru Beograda potpuno je opremljena za kvalitetnu digitalnu štampu i tvrdi povez šivenjem kolorne knjige. 

Tvrdi povez šivenjem je najdugovečniji i najkvalitetniji način koričenja knjiga, pogodan za publikacije koje treba da imaju dugačak vek trajanja. Idealan je za naučne i stručne knjige manjeg ili srednjeg tiraža koje kroz ilustracije, slike i šeme verno prikazuju određenu tematiku.

Najmanji tiraž za izradu kolorne knjige je 50 primeraka. Za više informacija pošaljite nam upit ovde.

Kvalitetna digitalna kolor štampa preduslov je za izradu kolorne knjige visokog kvaliteta. Slike ili ilustracije odštampane na ovaj način verno prikazuju primere iz stručne literature. 

Kome je kolorna knjiga namenjena? Svako izdanje koje je potrebno da verno prikazuje primere iz prakse određene delatnosti. To mogu biti medicinske ustanove, na primer stomatološki fakultet i njihove publikacije u kojima postoji mnogo praktičnih primera.

Digitalna štampa kolor knjige sa tvrdim povezom šivenjem. Za sve informacije pošaljite nam upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Takođe pogodna je i za naučne knjige drugih delatnosti kakva je građevina u kojoj postoji puno preciznih nacrta i skica kao i primera sa terena. Informatička delatnost sa svojim specifičnostima takođe zahteva kvalitetnu štampu materijala prikazanu kroz kolornu knjigu poput publikacija i priručnika za programe, web dizajn, razne vrste grafika za web i slično.

Pored stručnih izdanja, kolorna knjiga može se dobro iskoristiti za štampu dečijih publikacija.  Deca u najranijem uzrastu upijaju znanje mahom iz slika i ilustracija koje moraju biti obavezno u boji, jasno prikazane i kvalitetno odštampane.

Ako imate bilo kakve ideje ili nedoumice za Vašu knjigu i kako bi ona trebalo da izgleda slobodno nas kontaktirajte kako bi smo brzo i lako pronašli optimalno rešenje za Vaš proizvod. 

Slika preuzeta sa: designcrowd.com