Objavljeno dana

O muflonu – samolepljivom papiru za kvalitetnu štampu nalepnica

stamparija-publish-beograd-stampa-nalepnica-samolepljivi-papir-muflon

Digitalna štampa omogućava brzu i efikasnu proizvodnju nalepnica u malim, srednjim i velikim serijama. Samolepljivi papir, poznat i kao muflon, je jedan od najčešće korišćenih materijala za proizvodnju nalepnica.

Muflon je papir ili folija koja ima lepljivu podlogu, a nalepnice koje se odštampaju mogu se jednostavno nalepiti na bilo koju površinu bez upotrebe bilo kakvog dodatnog lepka. Ova vrsta papira se koristi u različitim vrstama nalepnica, uključujući nalepnice za unutrašnji i spoljašnji prostor, etikete ili deklaracije za hranu, kozmetiku i mnoge druge. Sve o deklaracijama za kozmetičke proizvode pročitajte ovde.

Štampa nalepnica različitih veličina i oblika – četvrtaste, okrugle, trouglaste, u obliku srca ili leptira ili bilo kom obliku prema Vašem izboru – pročitajte više ovde.

Prednost korišćenja muflona u štampi nalepnica je to što ovaj materijal može biti proizveden u različitim veličinama, oblicima i bojama. To znači da se štampa nalepnica može prilagoditi u skladu sa specifičnim potrebama klijenata. Na primer, ako klijent zahteva nalepnice za upotrebu na proizvodu od stakla, može se koristiti providni muflon koji će se stopiti sa staklom i pružiti odlično dizajniran krajnji proizvod.

Digitalna kolor štampa u centru Beograda. Za sve informacije u vezi štampe pišite nam na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom

Određeni samolepljivi papir takođe pruža dugotrajnu otpornost na vodu, habanje i UV zrake. To znači da će nalepnice proizvedene od ove vrste papira biti dugotrajne i kvalitetne, bez obzira na to gde se koriste ili koliko često su izložene spoljnim uticajima.

Štampa nalepnica na samolepljivom papiru (muflon) je efikasna tehnologija koja omogućava proizvodnju nalepnica visokog kvaliteta koje se mogu koristiti u različite industrijske i komercijalne svrhe. Za štampu nalepnica ali i drugih proizvoda obratite se štampariji sa više od 20 godina iskustva i armijom zadovoljnih klijenata.