Objavljeno dana

Obradujte voljenu osobu za Dan zaljubljenih

stamparija-publish-beograd-album-dan-zaljubljenih

Svake godine 14. februara se obeležava Dan zaljubljenih koji je postao opšte prihvaćen praznik u većem delu planete. Rimokatolici proslavljaju Svetog Valentina dok pravoslavci obeležavaju Svetog Trifuna koga slave vinogradari i mehandžije.

Istraživanja u ekonomski boljestojećim zemljama zapadne Evrope govore da bi prosečna žena više želela da je partner ili muž poljubi svakog dana pre odlaska na posao, nego da dobije poklon, a posebno taj jednom godišnje na dan zaljubljenih.

Digitalna kolor štampa u centru Beograda. Za sve informacije pišite nam na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Brz način života doneo je promene u međuljudskim odnosima, a mali znaci pažnje i “običan“ poljubac se bolje kotiraju u odnosu na poklone čak i u potrošačkim društvima.

Ako se odlučite za mali znak pažnje, predlažemo Vam štampu slikovnice ili memoara sa pažljivo odabranim zajedničkim fotografijama. Vaše fotografije možete ukoričiti u album sa posebno dizajniranim koricama i obradovati voljenu osobu poklonom, koji će imati simboličku vrednost te ostaviti dublji utisak i nakon tog jednog prazničnog dana.

Takođe možete prijatno iznenaditi svog partnera štampom postera na kvalitetnom papiru, a nakon toga ga i uramiti. Pokažite svom partneru koliko ga poznajete jer izborom slike za plakat možete ispričati više od hiljadu reči.

Pustite mašti na volju i budite kreativni, cveće i bombonjeru možete pokloniti voljenoj osobi svaki dan, a poklone koje darujete posebnim danima birajte u skladu sa senzibilitetom partnera. 

Srećan Vam dan zaljubljenih.