Objavljeno dana

Odštampajte pozivnice za venčanje sa QR kodom

stamparija-publish-beograd-pozivnica-za-vencanje-sa-qr-kodom

Svi žele jedinstvenu i elegantnu pozivnicu za venčanje koju mogu ponosno poslati svojim gostima za jedan od najvažnijih dana u životu. Odštampajte pozivnice sa QR kodom i budite univerzalni u moru istih ili sličnih dizajnerskih rešenja.

Postoji nekoliko zaista dobrih razloga za štampu pozivnica za venčanje sa odštampanim QR kodom.

QR kodovi olakšavaju prenos informacija. Sve bitne stavke mogu se lako preneti gostima, od termina, mesta, vremena, menija, želja za poklonima, organizacije puta pa do slika i konkretnih planova.

Obična štampana, klasična pozivnica ne može preneti sve informacije kao ona sa QR kodom i zato je limitirana bez obzira koliko atraktivno izgledala. 

Dodavanje QR koda na pozivnicu omogućava svatovima da digitalno odgovore na poziv. Jednostavnim klikom na mobilni telefon, gosti mogu da odgovore na e-mail ili čak posebno dizajniranu web stranicu sa da ili ne i da vam daju sve neophodne povratne informacije.

Digitalna kolor štampa u centru Beograda. Sve informacije u vezi štampe možete dobiti upitom na stranici kontakt ili pozivom na telefon

Prikupljanje odgovora omogućava takođe mladencima da lakše upravljaju svojom listom gostiju. Oni neće morati da čekaju dugo na odgovor niti da prikupljaju sve informacije iz više izvora. 

Razmislite ipak i o štampi običnih pozivnica za starije goste ili za one za koje smatrate da ne koriste dovoljno dobro napredne tehnologije. Mada svako u kući uvek ima nekog ko se bolje razume u digitalni svet, pozivnica sa QR kodom ne mora biti očitana telefonom pozvanog gosta na venčanje.

Napravite nešto novo, lakše i moderno, mogućnosti štampe su velike. Posavetujte se sa iskusnim štamparom u vezi svega što Vas zanima u vezi štampe pozivnica za venčanje ali i za druge prilike.