Objavljeno dana

Koja je najčešća upotreba štampanih nalepnica – drugi deo

stamparija-publish-beograd-nalepnica-upotreba-i-primena-drugi-deo

U prošlom člankom smo objasnili u koju svrhu se najčešće koriste nalepnice. Evo još nekih namena štampanih nalepnica.

Identifikacija imovine i sredstava pomoću nalepnica

Preduzeća ili organizacije često lepe nalepnice na opremu, mašine i inventar radi lakše identifikacije, praćenja i održavanja. Oznake mogu nositi jedinstvene serijske brojeve, opise sredstava, rasporede održavanja i kontakt informacije. Pravilne oznake olakšavaju efikasno upravljanje zalihama, smanjuju gubitak ili krađu i pomažu u održavanju i servisiranju.

Bezbednosne oznake na nalepnicama

Još jedna upotreba nalepnica je za prikazivanje bezbednosnih upozorenja, simbola opasnosti i poruka sa uputstvima o proizvodima, mašinama i opasnim supstancama. Ovo služi da su zaposleni, potrošači i zainteresovane strane svesni potencijalnih rizika i da preduzmu odgovarajuće mere predostrožnosti. Dobro dizajnirane i uočljivo istaknute bezbednosne oznake na nalepnicama doprinose bezbednosti na radnom mestu i smanjenju rizika.

Digitalna štampa kvalitetnih nalepnica raznih dimenzija i oblika. Za sve informacije obratite nam se putem stranice kontakt ili nas pozovite telefonom

Promotivne i marketinške nalepnice

Štampane nalepnice nude mogućnosti za promotivne i marketinške svrhe. Kompanije često koriste nalepnice da obezbede dodatne informacije o proizvodu, istaknu posebne karakteristike ili promocije kao i da ugrade interaktivne elemente kao što su QR kodovi. Promotivne nalepnice se mogu postaviti na pakovanje proizvoda, promotivne materijale ili kao pokloni na prezentacijama. 

Poboljšajte efikasnost i identitet Vašeg brenda uz prepoznatljivu komunikaciju sa potrošačima i klijentima koji će na kraju doprineti ukupnom poslovnom uspehu.