Objavljeno dana

Pitali smo klijente šta je za njih dobra štamparija?

stamparija-publish-beograd-digitalna-kolor-stampa-tvrdi-povez-2022

Analizom najčešćih pitanja koja nam postavljate kao i pohvalama koje dobijamo od zadovoljnih klijenata došli smo do zaključka koje su 3 stvari najbitnije prilikom izbora štamparije. To su lokacija, ponuda usluga/proizvoda i na kraju cena.

Šta znači dobra lokacija? Mi se nalazimo u centru Beograda na Dorćolu i prilično nas je lako pronaći. Gde god da živite centar grada je dobro povezan sa ostalim delovima. Ako živite na primer u Batajnici ili van Beograda onda Vam naša lokacija možda i nije usput ali dobar glas daleko se čuje pa će te nas i sami već potražiti.

Dobra ponuda svakako je ogroman plus. Naše usluge možete pogledati ovde kao i proizvode koje izrađujemo i štampamo. Ono što je mnogima bitno jesu povezane usluge tj. kada sve možete da završite na jednom mestu. 

Štamparija Publish – digitalna kolor štampa i tvrdi povez šivenjem. Za sve informacije u vezi naših usluga pošaljite nam upit ovde ili nas pozovite telefonom.

Na primer, potrebna Vam je štampa knjige ili bilo koje publikacije. Kod nas možete prvenstveno dobiti savet u vezi štampe i dizajna, zatim možete izabrati tvrdi ili meki povez, a ako izaberete tvrdi povez tu je kompletno opremljena knjigoveznica. Na kraju, korice Vaše knjige mogu biti ukrašene zlatotiskom ili nekim drugim detaljima koje Vam možemo predložiti. 

Za kraj naši kupci su apostrofirali cenu usluge. Pojedine usluge u našoj štampariji su gotovo najniže u gradu, kao što je izrada vizit karti. Cena ostalih usluga je veoma povoljna i konkurentna ali ona veoma često zna da zavara. Kvalitetan proizvod je ipak na prvom mestu ako pitate naše klijente bez obzira na cenu. 

Sve što Vas interesuje u vezi štampe možete saznati u našoj štampariji na Dorćolu ili ako Vam je tako lakše, postavite nam pitanje na stranici kontakt