Objavljeno dana

Šta uraditi sa starim katalogom ili brošurom?

Što u izlogu to i u radnji, a šta ako je izlog neupadljiv i dosadan, već viđen? Radnja će sigurno biti pusta. Naslovna strana kataloga je kao izlog, džabe dobar sadržaj ako niko nema želju da okrene prvu stranicu.

Svako od nas je sigurno znao kako da upotrebi i najlošije odštampan katalog, jer “gre’ota je da se baci” . Ako želite da se rešite starih kataloga najbolje je odneti ih na reciklažu, mnogo bolje od potpale u ovim hladnim zimskim danima. Oni finiji katalozi sa masnim papirom mogu imati i dodatnu vrednost pre odlaganja, recimo kao prostirka za krečenje, jer ipak je zaštita poda bolja kada je papir deblji i masniji.

Lomljive stvari mogu se ušuškati kvalitetnim papirom iz kataloga prilikom transporta ali dobar masan papir može završiti i kao kolaž na zidu i utkati sebe u kakvo umetničko delo. Granice novih vrednosti nestaju kada oslobodite svoju kreativnost. 

Kvalitetno odštampan katalog, Vaš ili naš predlog dizajna, uz minimalne rokove i vrhunsku cenu. Pronađite nas u centru Beograda ili nas pozovite telefonom

Poenta je, što kvalitetniji katalog, duže će trajati. Ljudima je žao da bace i pocepaju dobro štivo, bez obzira što je odavno izgubilo svoju prvobitnu namenu. S razlogom. Nekada su se, recimo, automobili prodavali isključivo iz štampanih kataloga u kojima ste mogli videti slike, opise i cene. Danas, setno sećanje na Golfa 1 iz 1980. godine koji je koštao neverovatnih 15000 nemačkih maraka po tadašnjoj kataloškoj ceni krasi nečiji zid i podseća na deo istorije automobile industrije. 

Jeste, digitalna izdanja kataloga uveliko dominiraju, ali nikada neće moći da u potpunosti potisnu štampane verzije. Ne radi se samo o ciljnoj grupi i ljudima koji nisu naklonjeni digitalnim sadržajima, nego i u personalizovanom pristupu. Štampane serije kataloga, bilo koje vrste i proizvoda, praktično predstavljaju poklon i znak pažnje. Kad već spominjemo auto industriju, svako može otići na sajt Mercedesa i pogledati izbor automobila, ali samo će retki dobiti kvalitetno odštampanu brošuru u ruke kao gest, znak poštovanja, zasluge ili pažnje, ili pak kao potencijalni novi kupac.

Budite drugačiji od ostalih, budite primećeni, naizgled obična brošura govori puno o Vama i Vašem biznisu. Predstavite sebe i svoje proizvode onako kako bi ste i Vi želeli da saznate nove informacije i ponude drugih, jasno, dopadljivo i lako.