Objavljeno dana

Značaj korporativnog pisma

Digitalno doba olakšalo je i ubrzalo komunikaciju ali štampani materijal i dalje ima višestruku primenu i značaj. Čak je i štampa postala digitalna, ali proizvod nije virtuelan, već prilično realan, opipljiv.

Nekada su preduzeća obaveštavala svoje zaposlene o raznim temama putem oglasne table i slanjem internih pisama. Danas se ta komunikacija svela na slanje e-maila ali takođe za bitne datume ili važne događaje i dalje se koristi pismo. 

Baš kao i kod slanja čestitke ili pozivnice kada želite da naglasite važnost određenog događaja, slanje internog pisma ima za cilj da zaposlenima dodatno skrene pažnju na ozbiljnost aktuelne teme i zato posao prepustite profesionalcima. 

U slučaju spajanja preduzeća, ili nekog bitnog poslovnog događaja koji utiče na sudbine zaposlenih, upravni odbor ili upravljač se obraća svom radnom kolektivu slanjem korporativnog pisma. Ono mora biti skladno i dizajnirano u skladu sa identitetom firme. 

Ako niste sigurni kako treba da izgleda dobro dizajnirano korporativno pismo, slobodno nam se obratite. Za kvalitetnu štampu poslovnog pisma, pozovite nas telefonom ili dođite lično na Dorćol u centru Beograda, a možete nam takođe pisati na stranici kontakt.