Objavljeno dana

Sajam knjiga ponovo u Beogradu – povratak napisanih

stamparija-publish-beograd-stampa-sajam-knjiga-povratak-napisanih-2022

Pod sloganom „Povratak napisanih“ od od 23. do 30. oktobra održaće se međunarodni sajam knjiga u Beogradu. Čitalačkoj publici će se predstaviti više od 400 izlagača iz zemlje i sveta. 

Slogan sajma je neobičan i glasi „Povratak napisanih“ zbog toga što se ova manifestacija održava nakon pauze koja je prouzrokovana korona virusom. Već po tradiciji postoji zemlja počasni gost, a to je ove godina Rumunija.

Kvalitetna digitalna kolor štampa knjiga i tvrdi povez u našoj štampariji sa knjigoveznicom na Dorćolu u centru Beograda. Za sve informacije pošaljite nam upit na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom.

Sajam knjiga je jedna od najbitnijih i najdugovečnijih književnih manifestacija u Srbiji i regionu. Odlična je prilika da se uspostave nove veze kao i kulturna i poslovna saradnja između autora, izdavača, distributera, štampara, bibliotekara i mnogih drugih delatnosti.

Kako da sami u kućnoj radinosti uz volju i maštu napravite knjigu. Pročitajte naše uputstvo i sve neophodne korake ovde.

Iskoristite mogućnost da tokom trajanja sajma kupite knjige svojih omiljenih autora po odličnim cenama ali i da upoznate lično neke od njih. Mnoštvo promocija i druženja sa piscima je pred Vama. 

Da li su elektronska izdanja knjiga pretnja štamparskoj industriji. Šta su činjenice – pročitajte više ovde.

28. oktobra u četvrtak je školski dan kada će cena ulaznica za grupne posete biti samo 150 dinara. Takođe 24. i 25. oktobra u utorak i sredu su porodični dani kada je moguće obezbediti posebnu ulaznicu za porodicu po ceni od 800 dinara.

Izgovora nema, i ako niste ljubitelj knjige, neko će Vas sigurno nagovoriti da ove godine idete na sajam sa njim. Ko jednom ode, svake sledeće godine vraćaće se sam.

Vidimo se na sajmu. 

Slika preuzeta sa: sajamknjiga.rs