Objavljeno dana

Važnost štampanog materijala kod prezentacije

Poslovna komunikacija i prezentacije su se usled pandemija korona virusa preselile na aplikacije za online audio i video komuniciranje. Ali pomaka ka normalizaciji života kakvog poznajemo ima, te se seminari, kongresi i prezentacije održavaju u sve većem broju jer živi kontakt ne može da se poredi sa razmenom informacija putem ekrana.

Masovnost učesnika organizovanih poslovnih okupljanja raznih vrsta svakako je kontrolisana, a sale koje smo nekada gledali imaju prinudno smanjen kapacitet. Umetnici i njihovi performansi prvi su probili led, publika je željna kvalitetnog sadržaja – koncerata, predstava i kulturnih manifestacija.

Kvalitetna digitalna kolor štampa u centru Beograda. Pozovite nas ili nam pošaljte upit na stranici kontakt.

Pogledajte ponudu štampe materijala koji su potrebni za dobru organizaciju poslovne prezentacije:

Akreditacija i ID kartice

Blokovi

Brošure

Fascikle

Katalozi

Pozivnice

Štampa materijala za sve vrste prezentacija od škole, fakulteta, poslovnih i korporatvnih događaja do kulturnih manifestacija.

Za uspešno organizovanu prezentaciju potreban je prateći kvalitetno odštampan materijal, počevši od pozivnice, do akreditacije i samog materijala koji se dobija na licu mesta. Govornike možda možete i da zaboravite ali kao trajni podsetnik i informacije ostaju na brošurama ili katalozima. 

Sve proizvode iz naše ponude pogledajte ovde. Ako želite – možete doći i lično. 

Gde se nalazimo