Objavljeno dana

Retrospektiva 2022. godine

stamparija-publish-beograd-retrospektiva-2022

2022. godina bila je veoma izazovna za našu štampariju. Koliko god godina radnog iskustva je iza nas uvek postoji prostor za napredak, za usavršavanje postojećih proizvoda i usluga, kao i uvođenje novih. Šta smo radili prošle godine – kratak osvrt na 2022. je pred Vama.

Štamparija Publish je prevashodno specijalizovana za digitalnu kolor štampu visokog kvaliteta. Prošle godine smo u pogon stavili i mašinu za šivenje koja je nam omogućuje izradu tvrdog poveza prilikom štampe i izrade knjiga. Pored knjiga na ovaj način moguće je izraditi i kvalitetan katalog. Kako se šiju knjige i video prilog na ovu temu pogledajte u posebnom članku ovde.

Kvalitetna digitalna kolor štampa u centru Beograda. Posedujemo i kompletno opremljenu knjigoveznicu. Sva pitanja u vezi štampe postavite nam na stranici kontakt ili nas pozovite telefonom

Tokom prošle godine takođe smo svoja stečena znanja nesebično delili sa Vama koji nas pratite pa ste na stranicama našeg sajta mogli pročitati kako da sami u kućnoj radinosti napravite ili sašijete knjigu. Takođe smo se bavili izrazima koje štampari upotrebljavaju u svakodnevnom govoru. Kada budete trebali uslugu štampara, čitajući naše članke možete već dosta naučiti i biti za nijansu bolje pripremljeni kako bi ste lakše artikulisali svoje želje i preciznije objasnili zahteve u vezi štampe Vašeg proizvoda. 

Jedan od proizvoda koji smo prošle godine usavršili i lansirali na tržište jeste i kolorna knjiga. Ona je idealna za naučne i stručne publikacije koje kroz kvalitetne ilustracije u boji verno prikazuju određenu tematiku. Najmanji tiraž za kolornu knjigu je već od 50 primeraka pa je to takođe jedna od prednosti koja nas izdvaja od konkurencije.

Naš tim se usavršava i napreduje svake godine, bez obzira na pređašnje iskustvo veće od dve decenije. Samo tako možemo zadovoljiti apetite naših klijenata ali i nas samih. Radujemo se i ovoj godinu u kojoj ćemo usavršavati postojeće tehnike štampe ali uvoditi i nove procese, i zašto ne, nove proizvode.